Sorodne objave

 

Italijanska policija praznuje 158. obletnico svoje ustanovitve. Zavedajoč se, da je v skupnem prostoru Evropske unije visoko stopnjo varnosti državljanov mogoče zagotavljati predvsem z uspešnim sodelovanjem s policijami drugih držav, so kolegi iz Italije na današnje praznovanje visoke obletnice v Rimu povabili tudi predstavnike slovenske policije.

Slovesnosti 14. maja 2010 se v imenu slovenske policije udeležuje Robert Furman iz Uprave kriminalistične policije na Generalni policijski upravi.

banner festa polizia 2Med aktivnostmi italijanskih kolegov za obeležitev obletnice pa je tudi "twinning" v okviru spletnih strani evropskih in drugih policij.

Pomeni izmenjavo povezav na policijske uradne spletne strani, zato na naši prvi spletni strani www.policija.si v dneh, ko obeležujejo svoj praznik, med 14. in 16. majem 2010, objavljamo povezavo do spletne strani italijanske policije (Polizia di Stato). Cilj te iniciative je med drugim okrepiti sodelovanje in odnose na področju odnosov z javnostmi.

Na spletni strani www.poliziadistato.it boste našli posebno stran, posvečeno 158. obletnici italijanske policije.

poliziadistatoV rubriki Uporabne povezave pa objavljamo tudi "linke" na spletne strani drugih tujih policij.