Sorodne objave

 

Šolski sklad Osnovne šole Raka z vzgojno-varstveno enoto je v sodelovanju s Policijsko postajo Krško 12. marca 2016 tamkajšnje občane povabil na dobrodelni koncert Policijskega orkestra in predstavitev dejavnosti za osveščanje, učenje in življenje.

Že 11. marca so organizatorji za učence tretje triade pripravili predavanje na temo nasilja med vrstniki. V soboto, 12. marca, je za šolarje na ploščadi pred šolo potekala predstavitev policijskega dela in ogled njihove opreme, popoldansko predavanje z naslovom Ne pozabite na varnost pa je bilo namenjeno vsem občanom. Dobrodelni koncert Policijskega orkestra je zaključil dvodnevno dogajanje.

IMG 0079.zm

Na osnovni šoli so v vabilu na koncert Policijskega orkestra zapisali, da je vabilo obenem poziv k dobrodelnosti za otroke: "Veliko lahko naredimo samo takrat, ko se postavimo skupaj in ko hočemo narediti nekaj velikega. Povabite, pridite in pokažite, da vam je mar."

Prireditve in koncerta se je udeležilo več kot 400 občanov, kar je za Rako izreden obisk, za delovanje šolskega sklada pa je bilo zbranih več kot 2600 evrov.

IMG 0157.zm

Zahvala, objavljena na spletni strani OŠ Raka:

"Za nami so uspešno izpeljane skupne dejavnosti Šolskega sklada OŠ Raka z VVE in Policijsko postajo Krško: dve predavanji in koncert Policijskega orkestra Slovenije.

Hvala vsem, ki ste se dogodkov udeležili. Prav tako iz srca hvala zaposlenim iz Policijske postaje Krško ter članom Policijskega orkestra Slovenije.

Bilo je čudovito."