Sorodne objave

 

Idrijski policisti vas vabijo, da jih v torek, 5. marca 2024, od 8.30 do 16.00, obiščete na Policijski postaji Idrija (Gregorčičeva ulica 5), saj bodo organizirali dan odprtih vrat z različnimi preventivnimi in promocijskimi aktivnostmi. Zainteresiranim občanom bodo poskušali približati poklic policista in jim predstaviti, kaj počnemo in kako raznoliko je naše delo.

Dobrodošli!

Pred pp idrija

Službeno vozilo pred Policijsko postajo Idrija

Poleg policijskih nalog, službenih vozil in opreme bodo obiskovalci lahko pobliže spoznali tudi postopke posameznih služb v policiji, in sicer vodnikov službenih psov, policistov Postaje prometne policije Nova Gorica in policistov Posebne policijske enote in gorske policijske enote z območja PU Nova Gorica.

Ob tem bodo obiskovalce seznanili z informacijami o aktualnem razpisu za vpis na Policijsko akademijo v Tacnu. Predstavili jim bodo višješolski študijski program Policist in odgovarjali na vprašanja glede zaposlovanja v policiji in študija.

Vabilo medijem

V zvezi s predstavitvijo policijskega poklica na dnevu odprtih vrat bo 5. marca 2024 ob 11. uri pred zgradbo PP Idrija organizirana tudi izjava za medije, in sicer jo bosta podala načelnik postaje Bojan Bizjak in Simon Rosič iz Službe direktorja PU Nova Gorica. Spoštovani predstavniki medijev, vljudno vabljeni!

Povezane vsebine

Izberi svoj poklic in postani policist. Vpiši se na Višjo policijsko šolo, prijave sprejemamo do 15. marca 2024!