Sorodne objave

 

V Osnovni šoli Rodica so bile 22. maja 2010 že 5. šolske športne igre, kjer so se otroci nižjih in višjih razredov pomerili v različnih športnih disciplinah. Na prireditvi smo s predstavitvijo svojega dela sodelovali tudi policisti.

Osnovnošolsko športno prireditev je popestrila dobrodelna akcija Veter v laseh, ki sta jo promovirali Občina Domžale in Športna unija Slovenije.

DSC 0091

Policisti Policijske postaje Domžale pa so predstavili svoje delo, pokazali opremo, ki jo uporabljajo pri opravljanju svojih nalog, in vsem obiskovalcem svetovali, kako poskrbeti za lastno varnost in varnost svojega imetja.

DSC 0216

Domžalskim policistom sta se pridružila tudi vrhunska športnika, zaposlena v policiji, ritmična gimnastičarka Mojca Rode ter standardni in latinsko-ameriški plesalec Mišo Cigoj. Športna vzornika, ki sta na prireditev prišla v policijski uniformi, sta pri otrocih vzbudila veliko zanimanje in prispevala k pozitivni naravnanosti do športnih aktivnosti. Prav tako sta sodelovala tudi pri otvoritvi športnih iger in podeljevanju medalj, s prižiganjem olimpijskega ognja pa je otroke razveselil atlet Primož Kozmus.

DSC 0227

Program športnih iger je zajemal tekmovanje otrok v atletiki in igrah z žogo ter šaljive igre za najmlajše. Prireditev je bila namenjena predvsem osnovnošolskim otrokom, a so se vanjo aktivno vključili tudi starši in učitelji, ki so pomerili v odbojki, aktivni pa so bili tudi drugi obiskovalci.