Sorodne objave

Projekt Varno poletje 5. september 2022
 

V Tivoliju je bila 17. aprila 2010 prireditev Taborniški feštival 2010, ki so se je udeležili tudi policisti Policijske uprave Ljubljana.

tabor238

Prireditev, ki jo je organizirala Mestna zveza tabornikov Ljubljana, je bila zasnovana kot sklop delavnic, med katerimi so udeleženci "feštivala" lahko izbirali. S preventivnimi in promocijskimi aktivnostmi so sodelovali tudi policisti Policijske uprave Ljubljana, ki so obiskovalcem svetovali, kako poskrbeti za lastno varnost in varnost svojega premoženja, ter jih svarili o nevarnostih in posledicah uživanja prepovedanih drog.

tabor264

Predstavili so tudi različna področja policijskega dela in opremo, ki jo pri opravljanju nalog uporabljajo. Tako so si obiskovalci lahko ogledali službene konje in se pogovarjali s policisti konjeniki iz Postaje konjeniške policije Ljubljana.

tabor326

tabor343

Svoje delo je predstavil tudi vodnik službenega psa iz Policijske postaje vodnikov službenih psov Ljubljana. Veliko vprašanj pa so imeli obiskovalci tudi za prometne policiste iz Postaje prometne Policije Ljubljana in policiste kolesarje.

tabor359

tabor308

Taborniški feštival 2010 je obiskalo več kot 3.000 obiskovalcev.