Sorodne objave

Projekt Varno poletje 5. september 2022
 

Na Festivalu za tretje življenjsko obdobje, ki bo svoja vrata odprl jutri, 28. septembra, bomo sodelovali tudi policisti. Svetovali vam bomo, kako lahko poskrbite za lastno varnost in varnost svojega imetja, predstavili pa vam bomo tudi dve e-storitvi policije, in sicer Anonimno e-prijavo in Predlagaj prometno kontrolo. Obiščete nas lahko v Cankarjevem domu vse do 30. septembra, vsak dan med 9. in 18. uro. Vljudno vabljeni!

F3ZO16 fb banner 470x470px 201609222Policisti bomo na Festivalu za tretje življenjsko obdobje predstavili različne preventivne in promocijske vsebine. Obiskovalcem vseh starosti bomo vsak dan od 9. do 18. ure svetovali, kako je treba ravnati, da zavarujete svojo lastnino in se izognete nevarnim situacijam, na primer pri dvigu gotovine na bankomatu, med potovanjem s sredstvi javnega prevoza, ob obiskih neznancev na domu ipd.

Naš razstavni prostor bodo obiskali tudi naši zvesti štirinožni pomočniki - službeni psi, ogledali pa si boste lahko tudi del policijske zgodovine - staro miličniško uniformo ter posamezne kose opreme, ki so jo nekoč uporabljali miličniki.

Festival za tretje življenjsko obdobje za vas pripravlja tudi številna predavanja, delavnice in druge vsebine, namenjene izboljšanju kakovosti življenja starejših ter strpnemu sožitju vseh generacij.


Vljudno vabljeni, da nas obiščete!

Vstop je prost!