Sorodne objave

 

V nedeljo, 14. februarja 2016, je v prostorih Osnovne šole Stična v Ivančni Gorici, potekal letni občni zbor Zveze šoferjev in avtomehanikov Ivančna Gorica. Občnega zbora so se udeležili tudi policisti Policijske postaje Grosuplje.

Predsednik Zveze šoferjev in avtomehanikov Ivančna Gorica Franc Bivic je v obširnem poročilu predstavil glavne aktivnosti v minulem letu. Izpostavil je delovanje na področju preventive v cestnem prometu ter dobro sodelovanje z občinskim svetom za preventivo in vzgojo v cestnem prometu, Policijsko postajo Grosuplje, šolami in vrtcem v Ivančni Gorici.

AVP 003.zm

Vodja policijskega okoliša Ivančna Gorica Damijan Mišigoj je predstavil poročilo o prometni varnosti na območju občine Ivančna Gorica v letu 2015.

AVP 001.zmMarjan Balant, predsednik Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu občine Ivančna Gorica, je ob tej priložnosti podelil Zvezi šoferjev in avtomehanikov Ivančna Gorica svečano listino Javne agencije RS za varnost prometa. Policijska postaja Grosuplje je za prispevek k večji varnosti v cestnem prometu prejela zlati znak Javne agencije RS za varnost prometa, ki ga je prevzel pomočnik komandirja grosupeljske postaje Damjan Lenček.

AVP 002.zm