Sorodne objave

Pozor, žeparji! 7. januar 2023
 

Na Policijski upravi Kranj smo tudi letos sodelovali v vseslovenski preventivni akciji Varno na poti v šoli in domov. Istoimensko pobarvanko, ki otrokom na zabaven način približa osnovna pravila cestnega prometa, smo policisti ob začetku šolskega leta razdelili vsem gorenjskim prvošolčkom. Med vsemi tistimi, ki so pravilno odgovorili na dve vprašanji iz pobarvanke in nam poslali izpolnjen kupon, pa smo nato izžrebali deset učencev in jim včeraj, 17. novembra 2010, podelili nagrade.

IMG 0001

 Nagrade so otrokom podelili predsednik komisije za preventivne dejavnosti na PU Kranj Rajko Šimunkovič ter policijska inšpektorja iz Sektorja uniformirane policije na PU Kranj Marinko Nikše in Simon Sušanj.


Izžrebani učenci prvih razredov so bili: Aneja Brejc iz OŠ Šenčur, Štefan Šink iz OŠ Davorina Jenka v Cerkljah (podružnične šole Zalog), Klara Lombar iz OŠ Franceta Prešerna v Kokrici, Sara Benedičič iz OŠ Železniki, Gabrijela Osmanovič iz OŠ Ivana Tavčarja v Gorenji vasi, Tjaša Kalan iz OŠ Škofja Loka - mesto, Veronika Radič iz OŠ Josipa Vandota v Kranjski Gori, Kaja Košir iz OŠ 16. december v Mojstrani, Peter Horvat iz OŠ dr. Janeza Mencingerja v Bohinjski Bistrici in Nives Bečarević iz OŠ Toneta Čufarja na Jesenicah. 

Vsem nagrajencem iskreno čestitamo!


Več o preventivnem projektu na spletni strani Varna pot v šolo in domov