Sorodne objave

 

V slovenski policiji slavimo nagrado Gold Quill Award - Zlato pero (nagrado za zasluge), ki smo jo prejeli za izvedeno komunikacijsko kampanjo Policijske uprave Maribor s področja prometne varnosti z naslovom Izgovori? Če voziš odgovorno, jih ne potrebuješ!

Pusti izgovore doma1

Prislužili smo si jo v kategoriji komuniciranja varnosti (Safety communication). Podelitev nagrad bo 25. junija v Chicagu.

Z nagrado Zlato pero Mednarodno združenje poslovnih komunikatorjev IABC sicer nagrajuje projekte z najvišjimi standardi komuniciranja v svetovnem merilu.

Na nagrado smo izjemno ponosni, zlasti ob dejstvu, da gre za prvo tovrstno nagrado za slovensko policijo na področju strateškega komuniciranja, nedvomno nam bo služila kot dodaten navdih in zagon za komunikacijske projekte, ki prinašajo dobrobit družbi.

Komunikacijska kampanja je bila nagrajena že v lanskem letu, in sicer z nacionalno nagrado za komunikacijsko odličnost prizma. Prizma, ki sta jo na Slovenski konferenci za odnose z javnostmi prevzeli predstavnica za odnose z javnostmi na PU Maribor Anita Kovačič Čelofiga in izvršna urednica Hitradia Center Petra Skrivarnik, je nacionalna strokovna nagrada, ki jo Slovensko društvo za odnose z javnostmi podeljuje slovenskim organizacijam za odličnost izvedenih komunikacijskih programov na področju odnosov z javnostmi. Je edino tovrstno priznanje slovenskim komunikacijskim strokovnjakom, in ne pomeni zgolj komunikacijske odličnosti, temveč izraža tudi strokovnost, znanje, ustvarjalnost in učinkovitost na področju stroke odnosov z javnostmi.

Pusti izgovore doma2

Ideja za projekt, ki na šaljiv način obravnava prometne izgovore voznikov, da bi se ti na cesto podali odgovorno, je zorela kar nekaj časa, svojo pot do realizacije pa našla ob trdni podpori partnerjev projekta, Hitradia Center, njihovega ambasadorja projekta Tima Koresa - Korija in sodelavcev, pa tudi Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Mestne občine Maribor in policistov PU Maribor.

Čestitke vsem sodelujočim!

Več o kampanji

Izgovori? Če voziš odgovorno, jih ne potrebuješ!