Sorodne objave

 

Zavod za zaposlovanje Republike Slovenije je 12. maja v koprski taverni organiziral mednarodni zaposlitveni sejem, na katerem so sodelovali tudi koprski policisti.

01

Policijska uprava Koper se je povabilu za sodelovanje z veseljem odzvala, saj na koprskem območju primanjkuje policistov, zato poskušamo izkoristiti prav vsako priložnost, da bi poklic policista predstavili in približali lokalnemu prebivalstvu, da bi se več mladih odločilo za ta poklic.

Na sejmu sta vodji policijskega okoliša Policijske postaje Koper Šela Hiti in Marko Žitko ob pomoči Iztoka Dragorajca iz službe direktorja koprske policijske uprave mnogim obiskovalcem in iskalcem zaposlitve predstavila dobre in zanimive plati policijskega poklica, pojasnili pa so jim tudi pogoje za zaposlitev v policiji.

_MG_0917

Na razstavnem prostoru policije pa se je mudil tudi plavalec Matjaž Markič, sicer vrhunski športnik, zaposlen v policiji, ki je z veseljem poklepetal z obiskovalci in jim predstavil področje športa v policiji. Nadebudni Koprčan je znan po svojih številnih plavalskih uspehih, saj na evropskih in drugih prvenstvih dosega najvišja mesta.