Sorodne objave

 

Vsak pravi športnik sanja, da bi vsaj enkrat v svoji karieri nastopil na olimpijskih igrah, tem najprestižnejšem športnem dogodku na svetu. Sanje so se uresničile tudi desetim našim vrhunskim športnikom, ki jih imamo za svoje ne le zato, ker bodo zastopali Slovenijo, ampak tudi zato, ker so zaposleni v Policiji, v Centru vrhunskih športnikov. In zato bomo zanje še posebej močno navijali.

Kolaž desetih slik vrhunskih športnikov iz Policije. Foto: Aleš Fevžer / Olimpijski komite Slovenije

"Imamo to," verjamejo tudi policijski olimpijci.

V katerih disciplinah bodo nastopili?

Pozorno spremljajte atletiko, jadranje, judo, kajak kanu in namizni tenis.

V slovenski olimpijski reprezentanci bodo namreč naslednji policisti športniki: Klara Lukan, Neja Filipič in Matic Ian Guček (vsi bodo tekmovali v atletiki), Toni Vodišek (jadranje - formula kite), Kaja Kajzer in Metka Lobnik (obe bosta tekmovali v judu), Eva Alina Hočevar in Benjamin Savšek (oba tekmujeta za kajak kanu - slalom) ter Darko Jorgić in Deni Kožul (oba tekmujeta v namiznem tenisu).

Vsi skupaj torej že odštevamo dneve do začetka iger. Že zdaj smo nadvse ponosni na njihovo uvrstitev, obenem pa držimo pesti, da se bodo imeli v Franciji čim lepše. Našim športnikom želimo, da bi prinesli domov čim več dobrih rezultatov.

Povezane vsebine

Center vrhunskih športnikov
Športna dejavnost

Foto: Aleš Fevžer/ arhiv Olimpijskega komiteja Slovenije