Sorodne objave

 

V Cankarjevem domu v Ljubljani bo v četrtek, 24. oktobra 2024, svoja vrata odprl Karierni sejem, na katerem se bo predstavila tudi Policija.

Na Kariernem sejmu boste lahko od blizu spoznali delo policije in dobili odgovore na vsa svoja vprašanja o tem, kako se zaposliti v policiji, katere pogoje morate izpolnjevati in kakšne so vaše možnosti za karierni razvoj. Podrobneje se vam bomo predstavili kriminalisti ter splošni in prometni policisti, o tem, kako poteka šolanje v Policijski akademiji, boste lahko povprašali mladega policista, ki je pred kratkim zaključil šolanje, tam bo tudi strokovnjakinja za kadrovska vprašanja in še in še.

Poleg policije boste lahko spoznali tudi druge delodajalce, pridobili dragocene nasvete strokovnjakov in izpopolnili svoje veščine z interaktivnimi delavnicami in testiranji.

Obiščite Karierni sejem in se oglasite na našem razstavnem prostoru. Tam vas bomo pričakali nasmejani policisti in policistke, ki bomo z veseljem odgovorili na vsa vaša radovedna vprašanja!

karierni sejem logo

Več o predstavitvi policije na Kariernem sejmu