Sorodne objave

 

Na Ravnah na Koroškem je 29. septembra 2011 potekal zaposlitveni sejem, ki ga je organizirala velenjska območna enota Zavoda Republike Slovenije za zaposlovanje.

069

Na zaposlitvenem sejmu sta poklic policista in naloge, ki jih policisti opravljajo, predstavila pomočnik komandirja Policijske postaje Ravne na Koroškem Miroslav Črešnik in policist Ernest Bricman. Slednji je bil najboljši kandidat XI. generacije kandidatov za policiste v letu 2011 in je obiskovalcem, predvsem tistim, ki se zanimajo za potek izobraževanja za poklic policista, podrobneje predstavil potek izobraževanja in usposabljanja v Policijski akademiji.

058

Obiskovalcem je bila na voljo vrsta preventivnega gradiva v obliki zloženk in brošur. Policista sta najmlajšim razdelila tudi odsevne trakove za večjo vidnost v prometu, bombone in balone.

067

Zanimanja za zaposlitev v policiji je bilo veliko, največ informacij o možnostih zaposlitve in policijskem poklicu so iskali srednješolci, ki so z zanimanjem prisluhnili obema policistoma.

057

Letošnji zaposlitveni sejem, ki je potekal pod sloganom Zaposli se, je po ocenah organizatorja obiskalo med 1.500 in 2.000 obiskovalcev.