Sorodne objave

 

Na Policijski akademiji v Tacnu je generalni direktor policije Jože Romšek v sredo, 12. 12. 2007, priredil že tradicionalni prednovoletni sprejem za vodilne delavce notranjih organizacijskih enot Generalne policijske uprave in policijskih uprav ter komandirje policijskih postaj.

P1010031

Srečanja sta se udeležila tudi minister za notranje zadeve Dragutin Mate in predsednik Vlade Republike Slovenije Janez Janša.

P1010035

P1010033

V svojih nagovorih zbranim vodilnim delavcem policije so se predsednik vlade, minister za notranje zadeve in generalni direktor slovenske policije dotaknili nekaterih aktualnih tem na področju zagotavljanja varnosti v državi in spregovorili o prihodnjih delovnih izzivih, povezanih predvsem s skorajšnjim vstopom Slovenije v schengenski varnostni prostor in njenim predsedovanjem Svetu Evropske unije v prvi polovici prihodnjega leta.

Policistom so se zahvalili tako za njihovo dosedanje redno delo kot za trud in prizadevnost, ki so jo pokazali med pripravami na vstop v skupnost schengenskih držav, ter jim zaželeli lepe božično-novoletne praznike in uspešno reševanje zahtevnih delovnih nalog v novem letu.

P1010051