Sorodne objave

 

Direktor Uprave uniformirane policije na Generalni policijski upravi Danijel Žibret je v ponedeljek, 3. decembra 2007, v Policijski akademiji v Tacnu na tradicionalnem prednovoletnem srečanju gostil nekdanje načelnike, poveljnike oz. direktorje Uprave uniformirane policije.

071206 PrednovoletniSprejem


Srečanja so se udeležili nekdanji direktorji uniformirane policije in sedanji sodelavci v UUP GPU (na fotografiji od leve proti desni): Peter Solar, Leopold Jesenek, Stanislav Veniger, Branko Bračko, Alojz Kuralt, Peter Gluhar in Anton Pozvek ter direktor UUP GPU Danijel Žibret, njegova pomočnika Marko Gašperlin in Jasna Puhar Guček, vodja Sektorja mejne policije Danijel Lorbek in vodja Letalske policijske enote Vojko Robnik.

Pred srečanjem so si povabljeni ogledali Letalsko policijsko enoto. Vsem bivšim kolegom je direktor UUP GPU na srečanju predstavil letošnje najpomembnejše aktivnosti in uspehe slovenske policije ter jim predstavil najpomembnejše naloge policije v prihodnjem letu. Zaželel jim je tudi prijetne praznične dneve in vse dobro v prihajajočem letu 2008.