Sorodne objave

 

V okviru spremljevalnega programa letošnjih policijskih iger so tako kot lani potekale revialne tekme. Najprej sta zaigrali ekipa vodstva policije, ki jo je okrepil tudi minister za notranje zadeve Dragutin Mate.

Sestavljali pa so jo Bojan Matevžič, Danijel Lorbek, Stjepan Kovačevič, Jože Sironič, Zlatko Pincolič, Milan Kangler, Vladimir Pocek, Boštjan Robič v vlogi vratarja, Rudi Ivančič in Andrej Črv pod vodstvom Antona Vozlja.

revija ena

Ekipo Društva športnih novinarjev Slovenije so premagali s 3:2. Gole za ekipo vodstva policije so dali Danijel Lorbek, Vladimir Pocek in Rudi Ivančič.

To ekipo so sestavljali Robi Lipicer (Finance) v vlogi vratarja, Sandi Škvarč (RTV - Center Koper), Matej Štakul (Dnevnik), Goran Obrez (Ekipa), Goran Novkovič (Žurnal), Anže Bašelj (ŠportKlub), Marjan Horvat (Večer), Grega Krmavnar (TV3), Boštjan Janežič (Radio Slovenija), pridružil pa se jim je še Miha Deželak (InfoTV). Ekipo je vodil Rok Tamše (Delo).

revija dva

revija tri

revija stiri

Druga tekma je bila med ekipo Društva športnih novinarjev Slovenije in ekipo vrhunskih športnikov, zaposlenih v policiji. Sledji so dolgo vodili, na koncu pa je bil rezultat neodločen, in sicer 3:3. Gole za ekipo vrhunskih športnikov, zaposlenih v policiji, so dali Zlatko Zahovič, Matjaž Markič in Miša Cigoj.

revija sest

revija pet

Ekipo vrhunskih športnikov, zaposlenih v policiji, so sestavljali Sašo Jereb v vlogi vratarja, Rok Drakšič, Matjaž Markič, Simeon Hočevar, Miša Cigoj in vodja ekipe Matej Prelog. V ekipi je bil tudi Franci Petek, ki je zamenjal svoja varovanca Jerneja Damjana in Roberta Krajnca, vendar ni igral. Igrala pa sta športni direktor NK Maribor Zlatko Zahovič in trener vratarjev Marko Simeunovič, ki sta se odzvala vabilu za sodelovanje in tako okrepila ekipo vrhunskih športnikov, zaposlenih v policiji.

Med drugimi so zanje navijali Alenka Bikar, Mojca Rode, Tina di Batista, Petra Nareks, Emil Tahirović, Mitja Petkovšek in Peter Mankoč.

Tretja tekma pa je bila med vodstvom policije in ekipo vrhunskih športnikov, zaposlenih v policiji. Z malo več sreče na svoji strani je zmagala ekipa vodstva policije. Gola za ekipo vodstva policije sta dala Bojan Matevžič in Andrej Črv, za ekipo vrhunskih športnikov, zaposlenih v policiji, pa Simeon Hočevar. Končni rezultat je bil 2:1.

revija sedem

revija rezultati

Sledila je podelitev simboličnih nagrad ...

revija skupinska

... in skupinska fotografija.

 

Vse tekme so bile nadvse zanimive. Ogledalo si jih je veliko gledalcev, komentiral pa jih je Andrej Berginc.

 

Fotografije: Milan Tomažin