Sorodne objave

 

Na stadionu Ljudski vrt v Mariboru bo jutri, 8. avgusta 2024, ob 20.15 odigrana mednarodna nogometna tekma UEFA konferenčne lige med ekipama NK Maribor in FK Vojvodina iz Srbije.

Vse obiskovalce prireditve obveščamo, da bo policija zaradi učinkovitega zagotavljanja varnosti ljudi in premoženja ter spremljanja in dokumentiranja policijskih postopkov uporabila tehnična sredstva za fotografiranje in videosnemanje. Tehnična sredstva za videosnemanje bodo uporabljena v okolici stadiona, na samem stadionu in tudi na območju mesta.

Policisti v polni opremi varujejo nogometno tekmo.

Prepoved nasilja na športnih prireditvah in ukrepi proti kršiteljem

Z namenom preprečevanja odklonskih ravnanj navijačev želimo pred tekmo opozoriti, da je na športno prireditev prepovedano vnašati pirotehnične izdelke, nevarne predmete ipd., prav tako niso dovoljeni transparenti, ki so žaljivi in spodbujajo k nasilju. Prepovedano je vsakršno nasilno ravnanje; nanj se bodo policisti odzvali v skladu z vsemi zakonskimi pooblastili.

Poziv navijačem k športnemu obnašanju

Da ne bi prišlo do kršitev in ukrepanja, vse navijače oziroma obiskovalce jutrišnje nogometne tekme pozivamo k spoštovanju zakonodaje ter odrejenih navodil organizatorja in policistov, navijanje pa naj poteka v športnem duhu.

Vsem obiskovalcem prireditve tudi svetujemo, naj se na stadion odpravijo pravočasno.

Povezane vsebine

Nasveti za varen obisk športnih in drugih prireditev