Sorodne objave

 

Direktor PU Slovenj Gradec mag. Jurij Ferme je v zadnjih dneh marca 2009 izrekel priznanje in podelil posebno zahvalo Policijskemu orkestru za večletno zgledno sodelovanje na svečanih prireditvah ob dnevu slovenske policije na Koroškem in predvsem za zelo odmevne nastope na tradicionalnih slavnostnih božično-novoletnih koncertih v Slovenj Gradcu.

Pred podelitvijo pisne zahvale je direktor policijske uprave dejal, da je sodelovanje PU Slovenj Gradec in Policijskega orkestra na zelo visoki strokovni ravni. Izredno odmevni nastopi Policijskega orkestra, ki jih že tradicionalno decembra organizira policijska uprava skupaj s eno od koroških občin, so svojevrstna zahvala prebivalcem Koroške, obenem pa prispevajo tudi k promociji policije.

V zadnjih treh letih so člani Policijskega orkestra zelo odmevno nastopili na slavnostnih koncertih v športni dvorani v Slovenj Gradcu, kjer je pri organizaciji koncertov sodelovala Mestna občina Slovenj Gradec. Ob Policijskem orkestru so pri popestritvi glasbenega programa sodelovali tudi narodno-zabavni ansambel Modrijani, pevki Alenka Godec in Irena Vrčkovnik, solist Matjaž Mrak in drugi.

Posebno pisno zahvalo PU Slovenj Gradec za uspešno sodelovanje je iz rok mag. Jurija Fermeta prejel Janez Kukec, vodja Policijskega orkestra, ki se je v imenu vseh članov zahvalil za lep sprejem in pozornost ter predstavil delovanje in vizijo razvoja orkestra.

090423 zahvala01

Mag. Jurij Ferme med kratkim govorom pred podelitvijo zahvale

090423 zahvala02

Podelitev zahvale Janezu Kukcu, vodji Policijskega orkestra

090423 zahvala03

Spominski posnetek 

 

V prijetnem vzdušju in sproščenem pogovoru sta sklenila tudi dogovore o prihodnjem sodelovanju.


Fotografije in tekst: Peter Pungartnik, mag., tiskovni predstavnik PU Slovenj Gradec