Sorodne objave

 

V Policijski akademiji v Tacnu bomo jutri, 16. maja 2024, slovesno proslavili 20. obletnico članstva Slovenije v Europolu.

Europol je agencija Evropske unije za sodelovanje na področju preprečevanja, odkrivanja in preiskovanja organizirane kriminalitete, terorizma in drugih hujših kaznivih dejanj, ki prizadenejo dve ali več držav članic. Slovenija je postala polnopravna članica Europola leta 2004 in od takrat se njeno delovanje v agenciji nenehno krepi.

Slovesni dogodek bo s svojo prisotnostjo počastila izvršna direktorica Europola Catherine De Bolle, ki bo tudi slavnostna govorka. Prisotne bosta nagovorila še minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar in generalni direktor policije mag. Senad Jušić.

Dogodek se bo začel ob 12. uri, potekal pa bo v veliki telovadnici Policijske akademije (Rocenska 56).

Spoštovani predstavniki medijev, vljudno vabljeni, da se nam pridružite!

Zaradi lažje organizacije prireditve prosimo, da svojo prisotnost potrdite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., na dogodek pa pridete najkasneje ob 11.40. Zbirno mesto je pred zapornico (ob leseni hiški) na koncu tacenskega drevoreda.