Sorodne objave

 

Policisti Policijske uprave Nova Gorica pozivajo vse morebitne oškodovance lažne odvetnice in direktorice družbe z Obale, naj se zglasijo na policijski postaji ali pokličejo katero od telefonskih številk policije.

Policisti Policijske postaje Nova Gorica so v začetku septembra 2015 na pristojno Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici vložili kazensko ovadbo zaradi utemeljenega suma storitve več kaznivih dejanj goljufij in ponarejanja listin zoper 39-letno osumljenko z območja Mestne občine Nova Gorica.

Policisti so v sklopu dlje časa trajajoče preiskave ugotovili, da je omenjena osumljenka, ki se je večinoma lažno predstavljala kot odvetnica in direktorica družbe z Obale, oškodovancem ponujala odvetniške storitve v zvezi z urejanjem lastništev nepremičnin in pridobivanjem nepovratnih sredstev iz evropskih skladov za gradnjo objektov. V več primerih je oškodovancem izročila ponarejene sklepe sodišča, s katerimi je dokazovala opravljen posel. Po do sedaj zbranih podatkih je osumljenka ženska delovala predvsem na območju policijskih uprav Nova Gorica in Koper.

Policisti pozivajo vse morebitne oškodovance tovrstnih kaznivih dejanj, ki bi lahko imeli koristne informacije v zvezi z omenjenimi kaznivimi dejanji, naj se zglasijo na Policijski postaji Nova Gorica (Sedejeva 11, telefon (05) 303 44 00, e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.) ali na najbližji policijski postaji oz. pokličejo na znano interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 12 00.