Sorodne objave

 

Na razstavnem prostoru policije na prireditvi Otroški bazar, ki je bila med 9. in 12. septembrom 2010 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, so najmlajše obiskovalke in obiskovalci lahko na lističu izpolnili dve vprašanji o prometni varnosti.

Listič je izpolnilo 341 mladih obiskovalcev, mi pa smo 23. septembra 2010 med njimi izžrebali 30 otrok, ki so na vprašanji pravilno odgovorili, in jim po pošti poslali nagrado - medvedka policista.

Nagrajenci žrebanja so: Gašper Gorenak iz Celja; Svit Kos in Sonja Vasiljeva, oba iz Domžal; Ivana Petrova, Nuša Belehar in Nina Djurič, vse iz Kranja; Janja Končar iz Litije; Naida Begič Jesenšek, Filip Peternel, Nika Budin, Karolina Turk, Maja Zupančič, Jaka Žaucer, Alja Šabič, Kira Kojc, Melina Physicos Fifolt, Nina Dobrin, Žiga Prentfalk, Anja Kolar, Dijana Đajič, Matej Krivec, Luka Golubovič, Chloe Boisgard, vsi iz Ljubljane; Matjaž Prepeluh iz Ljubljane Dobrunje; Vid Galun iz Markovcev; Eva Bergoč iz Pivke; Domen Rigler iz Ribnice; Špela Rukavina iz Šmarje-Sapa; Luka Mejač iz Vrhnike; Blažka Demšar iz Železnikov.
 

Vsem nagrajencem iskreno čestitamo!


Zahvaljujemo se vam za obisk našega razstavnega prostora in vas vabimo, da nas ob podobnih priložnostih obiščete tudi v prihodnje.