Sorodne objave

Kam po pomoč? 8. marec 2023
 

Policija se tudi letos predstavlja na Otroškem bazarju, ki bo svoja vrata odprl jutri, 12. septembra. Razstavni prostor policije lahko obiščete vse do nedelje, 15. septembra, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Otroci in starši, vljudno vabljeni!

IMG 2590

 S policisti in policistkami boste lahko spoznavali delo policistov prometnikov, motoristov, konjenikov in vodnikov službenih psov, kriminalistično delo in forenzična opravila idr.

LOGOTIPNa našem razstavnem prostoru boste lahko izpolnili tudi kratek vprašalnik o prometni varnosti in se potegovali za zanimiva darila policije!

Otroški bazar bo ponovno postregel z raznoliko sejemsko ponudbo, nasveti za starše in učitelje. Dogodek bodo bogatili še ekološke, medgeneracijske in ustvarjalne delavnice, športno dogajanje, mini živalski vrt, glasbeni in gledališki program na Bazarkovem odru in razstava likovnih del otrok.

Otroški bazar tudi letos ne pozablja na dobrodelnost, saj z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje pripravlja dobrodelno akcijo, v okviru katere se bodo zbirale nove in lepo ohranjene šolske potrebščine. Podarjene bodo socialno šibkim družinam.


Vljudno vabljeni, da nas obiščete med 12. in 15. septembrom, vsak dan od 9. do 19. ure.

Vstop je prost!