Sorodne objave

 

Policija se že več let odzove vabilu turističnega društva Šmarna gora-Tacen in ribiške družine Straža-Sava ter s kandidatkami in kandidati za policiste sodeluje v delovni akciji Za lepšo Ljubljano. V četrtek, 7. aprila 2011, so nabrali in s tem okolje "olajšali" za 121 velikih vreč različnih odpadkov in 6 kubičnih metrov materiala.

Slika9 zm

40 kandidatk in kandidatov za policiste XI. generacija so skupaj s petimi predstavniki Šole za policiste iz Policijske akademije v večurnem popoldanskem času očistili levi in desni breg reke Save od tacenskega do črnuškega mostu. Pomagali so tudi pri urejanju okolice doma ribiške družine.

Po zaključku delovne akcije se je vsem udeležencem za njihovo prizadevnost in sodelovanje zahvalil predsednik turističnega društva Šmarna gora-Tacen Drago Erjavec in predsednik ribiške družine Straža-Sava Slavko Lasnik. Zadovoljstvo nad opravljenim delom je izrazil tudi pomočnik ravnatelja šole za policiste mag. Mičo Nikolič, ki se je kandidatkam in kandidatom zahvalil v imenu policije in izrazil upanje, da se bodo podobnih akcij udeleževali tudi v prihodnje.