Sorodne objave

Kam po pomoč? 8. marec 2023
Galerija 18. marec 2022
 

Četudi Božičkom vreme danes ni bilo najbolj naklonjeno in so namesto snežink pročelje Pediatrične bolnišnice v Ljubljani orosile dežne kaplje, pa to nikomur ni pokvarilo dobrega razpoloženja. Božički, pripadniki Specialne enote policije, so se atraktivno spustili s strehe in otrokom narisali nasmeh na obraz.

Slika06

Božičkov so se razveselili tudi odrasli!


"Specialni Božočki" so zganjali različne vragolije, ko se spuščali s strehe, in skozi okna mahali otrokom v bolniških sobah, vse z namenom, da jim polepšajo dan in prikličejo nasmeh na njihova lica.

Slika08

Ups, eden od Božičkov je ponesrečeno "obvisel"!


Pripadniki te elitne enote policije so se namreč že drugo leto zapored odzvali povabilu ene od osrednjih radijskih postaj, ki je v sodelovanju s Pediatrično kliniko Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana in nekaterimi znanimi Slovenci pripravila za otroke čarobni dogodek in jih tudi obdarila s knjižnimi darili.

IMG055

Spust specialnih božičkov je bil opažen tudi v tujini, kjer so o nenavadnih in dobrodelnih aktivnostih pripadnikov Specialne enote slovenske policije poročali v nekaterih medijih:  Bild (Nemčija) in News (Avstralija)