Sorodne objave

 

Policija in Ju-jitsu zveza Slovenije sta danes, 28. julija 2021, podpisali načrt sodelovanja. Obenem je generalni direktor policije dr. Anton Olaj sprejel Tima Toplaka, ki je pred dnevi na evropskem prvenstvu v ju-jitsuju osvojil zlato odličje.

IMG 7616

Generalni direktor policije dr. Anton Olaj in predsednik Ju-jitsu zveze Slovenije Robert Perc sta podpisala načrt sodelovanja za leto 2021 pri skupnih aktivnostih, kot so usposabljanja strokovnih kadrov, promocija zaposlovanja v policiji, ozaveščanje o problematiki nasilja med mladimi, priprava zbornika ob 25-letnici delovanja Ju-jitsu zveze Slovenije idr.

 IMG 7601

Na fotografiji (z leve): generalni direktor policije dr. Anton Olaj, vrhunski športnik Tim Toplak in Tomas Globočnik, vodja Oddelka vrhunskih športnikov v Policiji

Tim Toplak, naš policist in vrhunski športnik iz Oddelka vrhunskih športnikov v Policiji, je na evropskem prvenstvu v ju-jitsuju, ki je minuli teden potekalo v nemškem Maintalu, osvojil prvo mesto. Po njegovi vrnitvi v Slovenijo ga je danes sprejel generalni direktor policije. Čestital mu je za osvojeno odličje v borbah v kategoriji do 69 kg in izrazil ponos nad dosežki naših športnikov, ki nas s svojimi vrhunskimi rezultati predstavljajo doma in v svetu. Med drugim je v pogovoru razkril, da je ju-jitsu vrsto let treniral tudi sam, zato ve, za kako zahteven šport gre in kako težko prisluženi so takšni rezultati. 

Povezane vsebine

Nov naslov evropskega prvaka za našega ju-jitsu junaka. Bravo, Tim Toplak!