Sorodne objave

 

Letošnje praznovanje dneva slovenske policije bo še posebej ostalo v spominu vsem občanom in predvsem županji Občine Ribnica na Pohorju, ker je bila prav njihova občina med dobitniki priznanj policije.

Marija Sgerm, županja Občine Ribnica na Pohorju, se svečane proslave ob dnevu slovenske policije v Dravogradu ni mogla udeležiti, zato je priznanje policije za sodelovanje prejela 17. julija 2009.

V prisotnosti Maksimiljana Novaka, komandirja Policijske postaje Radlje ob Dravi, ji je visoko priznanje policije, ki se podeljujejo drugim fizičnim in pravnim osebam civilnega in javnega prava,  podelil dr. Jurij Ferme, direktor Policijske uprave Slovenj Gradec.

Ob podelitvi priznanja policije - bronastega znaka policije za sodelovanje, ki se podeli za uspešno sodelovanje ali pomoč policiji pri opravljanju nalog, povezanih s širitvijo varnostne kulture ali krepitvijo in razvojem varnosti, ali za uspešno sodelovanje in pomoč pri posamezni varnostni akciji, se je direktor PU Slovenj Gradec zahvalil in čestital vsem občankam in občanom Občine Ribnica na Pohorju, ki so pred kratkim praznovali tudi svoj občinski praznik.

IMG 0401 1

Županja Občine Ribnica na Pohorju v pogovoru z direktorjem PU Slovenj Gradec in komandirjem PP Radlje ob Dravi

IMG 0402

Svečana podelitev priznanja policije

IMG 0405Visoko priznanje policije - bronasti znak za sodelovanje


Županja se je zahvalila za visoko priznanje policije, ki pomeni zahvalo in hkrati vzpodbudo za nadaljnje krepitev sodelovanja na področju varnosti.