Sorodne objave

 

V Murski Soboti bo v petek, 20. aprila 2012, prvo mednarodno tekmovanje, na katerem se bodo v poznavanju prometne varnosti pomerili uniformirani policisti različnih držav. Med tekmovanjem ekip policistov pa se bo ob prireditvenem prostoru odvijala tudi prometno-preventivna prireditev, na katero vljudno vabimo občanke in občane!

Cilj tekmovanja je, da policisti različnih držav obnovijo splošno znanje iz varnosti cestnega prometa, predvsem pa vrline fizičnega urejanja prometa v križišču, spretnostne vožnje službenega avtomobila in pravilne udeležbe v cestnem prometu. Hkrati bo to odlična priložnost, da policisti obiskovalcem predstavijo svoje delo in naloge ter jim svetujejo, kako naj najbolje poskrbijo za svojo varnost in varnost drugih udeležencev v cestnem prometu.

plak01Tekmovanje bo potekalo pred prometno-varnostnim centrom Španik na Noršinski ulici 8 v Murski Soboti, začelo pa se bo ob 9. uri. Organizira ga IPA Slovenija Regionalni klub Pomurje skupaj s Policijsko upravo Murska Sobota, Zavodom Oranžna nit, Javno agencijo Republike Slovenije za varnost prometa in prometno-varnostnim centrom Španik.

Vljudno vabljeni!