Sorodne objave

 

Na Policijski upravi Ljubljana je z odhodom vodje Sektorja uniformirane policije, mag. Vinka Trebšeta, s 1. februarjem 2013 prišlo do nekaterih kadrovskih zamenjav.

skupna

 Z leve: Igor Ciperle, mag. Stanislav Vrečar in mag. Vinko Trebše


Mag. Vinko Trebše po 20 letih dela na Policijski upravi Ljubljana odhaja na delovno mesto v Službo generalnega direktorja policije, in sicer v Sektor za mednarodne policijske operacije.

Generalni direktor policije Stanislav Veniger je na delovno mesto vodje Sektorja uniformirane policije PU Ljubljana imenoval Igorja Ciperleta. Igor Ciperle ima 15-letne izkušnje kot komandir policijskih enot, bil je komandir Policijskega oddelka Ljubljana Moste Polje, Policijske postaje Ljubljana Vič in nazadnje Policijske postaje Ljubljana Center. 

center2

Z leve: Igor Ciperle, vodja službe direktorja PU Ljubljana Jožica Vinter, direktor PU Ljubljana mag. Stanislav Vrečar in Ludvik Gomboc


Namesto Ciperleta bo delovno mesto komandirja Policijske postaje Ljubljana Center prevzel Ludvik Gomboc, ki je delo komandirja opravljal deset let, sprva na Policijski postaji Vrhnika, nato pa na Policijski postaji Ljubljana Šiška.

siska kamnik

 Z leve: Sebastjan Juhant, mag. Stanislav Vrečar in Dejan Čulk


Vodenje Policijske postaje Ljubljana Šiška je sedaj prevzel Dejan Čulk, ki je pred tem tri leta vodil Policijsko postajo Kamnik.

Za komandirja Policijske postaje Kamnik pa je bil imenovan Sebastjan Juhant. Pred tem je bil zaposlen na Policijski postaji Ljubljana center kot pomočnik komandirja in v Sektorju kriminalistične policije na PU Ljubljana.