Sorodne objave

 

Potem ko je vodenje Policijske uprave Nova Gorica junija letos po pooblastilu generalnega direktorja policije prevzel Robert Feltrin, sicer vodja Sektorja uniformirane policije na novogoriški policijski upravi, je bila danes, 23. julija 2024, na delovno mesto direktorice uprave začasno premeščena mag. Helena Tomaževič Talić.

Policijsko upravo bo vodila za obdobje šestih mesecev oziroma do imenovanja novega direktorja uprave.

Stojijo - z leve: mag. Tomaževič Zalić, mag. Jušić in Pangos

Današnji primopredaji poslov mag. Heleni Tomaževič Talić sta prisostvovala generalni direktor policije mag. Senad Jušić in vodja Sektorja kriminalistične policije na PU Nova Gorica Marino Pangos.

Mag. Helena Tomaževič Talić je v policijske vrste vstopila leta 2005. Pretežni del svoje poklicne kariere je bila zaposlena v Sektorju mejne policije na Generalni policijski upravi, kjer si je med drugim pridobila bogate izkušnje na področju mednarodnega sodelovanja, usposabljanja in vračanja tujcev. V tem času je za dolgoletno odlično sodelovanje prejela tudi visoko odlikovanje Republike Avstrije – zlati častni znak. Zadnje leto pred nastopom dela na Policijski upravi Nova Gorica pa je svoje delo opravljala v Sektorju za mednarodne policijske operacije v Službi generalnega direktorja policije.