Sorodne objave

 

Policisti Policijske uprave Koper bodo 17. januarja 2024 v Kopru izvajali policijske naloge v povezavi s prijateljsko nogometno tekmo med FC Koper in NK Hajduk Split, ki je predvidena na stadionu Bonifika v Kopru ob 17. uri. Organizator in tudi policisti pričakujejo večje število obiskovalcev tekme. Prav tako se pričakuje večje število pripadnikov organizirane navijaške skupine nogometnega kluba Hajduk Split, ki bodo prišli s širšega območja Hrvaške.

Zaradi zagotavljanja varovanja življenja ljudi, osebne varnosti in premoženja bodo policisti svoje naloge izvajali v okolici stadiona Bonifika in tudi širše. Policisti prosijo, da prebivalci in obiskovalci Kopra upoštevajo opozorila in navodila policistov. Zaradi zagotavljanja varnosti bo ta dan lahko med 16. in 20. uro občasno moten cestni promet na Ljubljanski cesti, Cesti Zore Perello-Godina ter drugih cestah v okolici stadiona.

Obiskovalcem javne prireditve svetujejo, da pridejo na stadion pravočasno. Pri vstopu in ob zadrževanju na stadionu naj upoštevajo navodila in usmerjanja varnostne in rediteljske službe organizatorja športnega dogodka in policistov.

Povezane vsebine

Nasveti za varen obisk športnih in drugih prireditev