Sorodne objave

 

Danes, 5. decembra 2014, je v državnem svetu potekala slavnostna podelitev plaket Državnega sveta najzaslužnejšim prostovoljcem za leto 2014. Med prejemniki je bil tudi mariborski policist Ivan Kramberger. Slovesnosti sta se udeležila tudi državni sekretar Ministrstva za notranje zadeve Boštjan Šefic in namestnica generalnega direktorja policije mag.Tatjana Bobnar.

IMG 6806

Ivan Kramberger je aktiven na številnih področjih prostovoljnega dela, letos je prejel državno priznanje s področja prostovoljstva in postal naj prostovoljec za leto 2013 na področju civilne zaščite, reševanja in sociale, na radijskem programu Val 202 je bil izbran za »Ime tedna in meseca«, na radijskem programu Murski val je bil izbran za »Pomurca meseca junija«, občina Gornja Radgona pa mu je podelila bronasti grb.

Inženir informatike in računalništva in študent na Fakulteti za državne in evropske študije na Brdu, zavzeto in požrtvovalno opravlja naloge v organizaciji Zveze Sožitje, Zvezi društev za pomoč z osebami z motnjami v duševnem razvoju, je prostovoljni gasilec in aktivist Rdečega križa, sodeluje pri projektih Združenja policistov Slovenije, pri projektu Simbioza - računalniško opismenjevanje starejših občanov, Zavodu 116  in v Zvezi Sonček.

IMG 6782

Po srcu je 100-odstoten prostovoljec in pošten policist, ki ga žene delavnost in motivirajo spremembe na bolje. Kot pravi sam, so priznanja potrditev njegovega dela in se z njimi njegovo prostovoljstvo ne konča. Pomeni osebno izpopolnitev, ki jo prinaša zadovoljstvo tistega, kateremu pomaga.

IMG 6757

 Iskrene čestitke za izjemen dosežek!