Sorodne objave

 

Policijski orkester in Orkester Slovenske vojske bosta v četrtek, 23. maja, ob 18. uri nastopila na Stritarjevi ulici v centru Ljubljane, ko bosta skupaj zaigrala zimzeleno pesem Dan ljubezni. Vljudno vabljeni k poslušanju in ogledu! 

Kratek skupni nastop je del vseslovenskega projekta Dan ljubezni, ki bo potekal v obliki različnih prireditev po številnih krajih po Sloveniji in celo po svetu. Ob natanko 18. uri bodo številni glasbeniki in ljubitelji glasbe na različnih prizoriščih zaigrali pesem Dan ljubezni skupine Pepel in kri. Doslej je v Sloveniji prijavljenih več kot 240 različnih zasedb, skupin ali posameznikov, ki se bodo pridružili dogodku. Vsak zase, a vendar vsi skupaj. Vsak na svojem prizorišču, dvorišču, igrišču ali skupaj na lastnih odrih.

FAK 3258

Priprave na skupni nastop so že v polnem teku.


Projekt Dan ljubezni je nastal v želji, da bi v družbi vzpodbudili pozitivno vzdušje. Glasbeniki, kulturna društva, vrtci in šole po vsej Sloveniji bodo obeležili ta dogodek na svoj način. Projektu se z zanimivim nastopom v centru Ljubljane pridružujeta tudi Policijski orkester in Orkester Slovenske vojske.

 Vse, ki si želite ogledati nastop policijskega in vojaškega orkestra, ali pa se boste ravno v tistem trenutku nahajali v centru Ljubljane, vabimo na Stritarjevo ulico (nasproti Prešernovega trga) ob natanko 18. uri!

dan ljubezni

Preberite tudi: