Sorodne objave

 

Policisti Policijske postaje Slovenske Konjice smo v letu 2014 preiskali večje število tatvin iz odklenjenih vozil. Osumljenca smo privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je zoper enega odredil pripor. V nadaljevanju preiskave je bila v Ljubljani še pri enem osumljencu opravljena hišna preiskava, pri kateri so policisti našli in zasegli prenosni računalnik, last Slovenske gospodarske zveze iz Celovca.

DSC 0307.zm

Omenjeno podjetje se je lastništvu prenosnega računalnika odreklo, zato smo marca, na podlagi dogovora z Okrožnim državnim tožilstvom Celje, računalnik v uporabo predali Zavodu Čebela, ki skrbi za odrasle osebe z motnjo v duševnem in telesnem razvoju.

DSC 0310.zm

Za računalnik se je v imenu zavoda zahvalila strokovna vodja zavoda Karmen Fridrih in posredovala fotografiji, ki sta nastali ob obisku in predaji računalnika.

Prav tako se mag. Marina Einspieler-Siegert iz Slovenske gospodarske zveze v Celovcu zahvaljuje policistu kriminalistu Martinu Vinterju, ki je kaznivo dejanje preiskal in skupaj z vodjo policijskega okoliša Andrejem Tomažičem računalnik predal varovancem zavoda.

Foto: Karmen Fridih, Zavod Čebela