Sorodne objave

 

Namestnica generalnega direktorja policije mag. Tatjana Bobnar ter dr. Robert Šumi in Martina Stergar iz Centra za raziskovanje in socialne veščine Policijske akademije so 5. novembra 2014 na Generalni policijski upravi gostili podiplomske študente Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani.

IMG002

Obiska so se udeležili študentje študijske smeri Upravljanje organizacij, človeških virov in znanja, spremljala pa jih je red. prof. dr. Aleksandra Kanjuo-Mrčela iz Katedre za razvoj in menedžment organizacij in človeških virov.

IMG005

Študentom, ki se ukvarjajo s študijem organizacij, in profesorici, je namestnica generalnega direktorja policije predstavila kompleksnost delovanja policijske organizacije. Beseda je tekla tudi o pomenu razvoja socialnih veščin v organizaciji, kakršna je Policija, sodelovanju Policije z zunanjo javnostjo ter izmenjavi strokovnih mnenj pri iskanju organizacijsko-kadrovskih rešitev.

IMG006

Namestnica generalnega direktorja policije mag. Tatjana Bobnar, dr. Robert Šumi in Martina Stergar so posebej poudarili pomen mladih pri postavljanju in razvoju novih izzivov na področju upravljanja organizacij. 

IMG025

Študentje so s svojimi vprašanji in mnenji pokazali veliko zanimanja za delovanje Policije ter izrazili željo po sodelovanju tudi v prihodnje.