Sorodne objave

 

Minister za notranje zadeve dr. Vinko Gorenak in generalni direktor policije Janko Goršek sta danes, 28. februarja, sprejela slovenske smučarske skakalce Roberta Kranjca, Jerneja Damjana in Jurija Tepeša, sicer vrhunske športnike, zaposlene v policiji.

IMG 0257 1

Slovenski smučarski skakalci so namreč na 22. svetovnem prvenstvu v poletih, ki je potekalo v norveškem Vikersundu, dosegli zgodovinski uspeh in se domov vrnili z zlatim in bronastim odličjem! V soboto 25. februarja, je Robert Kranjec z izjemnim finalnim poletom, dolgim 244 m, postal svetovni prvak v poletih in s tem dosegel največji uspeh svoje bogate športne kariere. Le dan kasneje je ekipa slovenskih "orlov" posegla še po ekipnem bronu. V ekipi je poleg Roberta Kranjca, Jurija Tepeša in Jerneja Damjana, ki so zaposleni v Oddelku vrhunskih športnikov slovenske policije, nastopil še Jure Šinkovec.

IMG 0239

Minister Gorenak je izrazil veselje nad uspehom naših skakalcev in ponos, ker so zaposleni v policiji. Kot je poudaril, se bo potrudil, da bo tako tudi ostalo. Čestitkam nad resnično pomembnim uspehom športnikov se je pridružil tudi generalni direktor policije Janko Goršek. Robertu Kranjcu, Jerneju Damjanu in Juriju Tepešu sta zaželela veliko uspehov tudi v prihodnje.  

IMG 0243

IMG 0206

Sprejema se je udeležil tudi direktor Policijske akademije Anton Vozelj, ki je prav tako pohvalil izjemen dosežek vrhunskih športnikov, zaposlenih v policiji.

IMG 0279