Sorodne objave

 

Na Policijski upravi Nova Gorica smo 6. junija 2013 izvedli že 8. javno dražbo stvari, ki so bile v zadnjem obdobju najdene na območju naše uprave. Na dražbenem prostoru se je trlo ljudi, ki so se potegovali za najrazličnejše predmete. 

obiskovalci

Na dvorišču Postaje prometne policije Nova Gorica je potekala odprodaja najdenih predmetov, kot so mobilni telefoni, navadna in gorska kolesa različnih znamk, ročne ure, različni fotoaparati, kolesa z motorjem itd.

predmetijavnedrazbe

Med množico obiskovalcev - dražbe se je udeležilo okoli 140 ljudi - je bilo veliko zanimanja predvsem za kolesa in kolesa z motorjem ter mobilne telefone.

medpotekomjavnedrazbe

82 različnih stvari, ki so bile predmet javne dražbe, so bile odprodane po načelu "videno - kupljeno - plačano - odpeljano", z izkupičkom pa je državni proračun postal bogatejši za dobrih 3.000 evrov.
IMG 7790 resize

 Po besedah Dušana Štoka iz Službe za operativno podporo na Policijski upravi Nova Gorica so občani in občanke za letošnjo javno dražbo pokazali izjemno veliko zanimanja, kar se je odrazilo tudi v številčni udeležbi.

IMG 7799

Na letošnji javni dražbi je bilo na razpolago nekaj več predmetov, saj PU Nova Gorica lani dražbe ni izvedla zaradi premajhnega števila najdenih predmetov. Sicer pa na novogoriški policijski upravi še ugotavljajo, da je med občankami in občani iz leta v leto čedalje več zanimanja za tovrstne dogodke.