Sorodne objave

 

Policisti Policijske uprave Ljubljana so 16. in 17. aprila 2011 sodelovali na treh preventivnih prireditvah Policijska izkušnja kot nasvet, pri katerih so policisti motoristi delili svoje izkušnje z ostalimi vozniki motornih koles.

PIN 01

Nasveti za večjo varnost motoristov


Policisti so postavili poligon in najprej sami prikazali vaje, nato pa so lahko svoje spretnosti na poligonu preizkusili tudi ostali motoristi, seveda pod budnim očesom policistov motoristov, ki so jim z nasveti pomagali k izboljšanju vožnje motornih koles. Pri tem so motoriste opozarjali na njihove napake in jim jih pomagali tudi odpraviti.

PIN 04

Tako so policisti v soboto, 16. aprila, sodelovali na prireditvi na Leskoškovi ulici v Ljubljani in v Trbovljah, in sicer so motoristom svetovali dva policijska inšpektorja iz Oddelka za cestni promet v Sektorju uniformirane policije PU Ljubljana, vodstvo policijske enote, na območju katere se je prireditev odvijala, dva policista motorista Postaje prometne policije Ljubljana in v Trbovljah tudi policist motorist Policijske postaje Trbovlje.

PIN 07

V nedeljo, 17. aprila, pa je prireditev potekala v Kočevju. Tudi tu sta sodelovala dva policijska inšpektorja iz Sektorja uniformirane policije PU Ljubljana, pomočnik komandirja Policijske postaje Kočevje, dva policista motorista Postaje prometne policije Ljubljana in policist motorist Policijske postaje Kočevje.

PIN 02

Spoštovani motoristi, vabimo vas, da se udeležite tudi ostalih prireditev, ki jih pripravljamo za vašo večjo varnost!



Foto: Boštjan Babič