Gospa Veronika se zahvaljuje policistom Policijske postaje Novo mesto, Postaje prometne policije Novo mesto in Policijske postaje vodnikov službenih psov Novo mesto. Sredi decembra je zaskrbljena mamica poklicala na novomeški OKC. Njena 5-letna hči in 8-letna prijateljica sta se igrali pred blokom, potem pa naj bi deklici izginili. OKC je na kraj takoj napotil več policijskih patrulj in vodnika službenega psa. Deklici so kmalu našli in ju predali zaskrbljenim staršem.

 

 

Spoštovani,

 

moj namen pisanja Vam je, da vas pohvalim in se iz vsega srca uahvali za hitro posredovanje, najvišjo stopnjo strokovnosti in prijaznosti vsem policistom, ki so mi bili v podporo in pomoč v petek, 16. 12. 2011 pri iskanju moje hčerke ter njene prijateljice. Na vso srečo se je vse dobro končalo, je pa to bilo eno najhujših doživetij v našem življenju, ki ga ne bom nikoli pozabila in sem vesela, da se v takih situacijah lahko zaneseš na policiste.

 

Še enkrat vse pohvale vsem, ki so bili ta večer prisotni, še posebej g. Piberčniku, Kopini in Zupancu, ki so mi potrdili, da so policisti vredni svojega poklica.

 

Vsem želim mirne božične in novoletne praznike, ter srečno v novem letu!

 

Lepo pozdravljeni,

Veronika z družino