Objavljamo zahvalo Društva Motoristi za motoriste (MzM) policistom policijskih uprav Murska Sobota, Nova Gorica in Novo mesto za sodelovanje na njihovi preventivno-humanitarni akciji.

 

 

From: vili mzm
Sent: Tuesday, June 26, 2012 4:04 PM
To:
Cc:
Subject: MzM SLO Tour 2012 - ZAHVALA ZA SODELOVANJE

 

Spoštovani gospodje,

petdnevna preventivno - humanitarna akcija MzM SLO Tour 2012, ki je trajala od 14. do 18. junija 2012, je bila uspešno zaključena. Člani društva MzM - Motoristi za Motoriste, s sedežem pri Novi Štifti, obč. Sodražica (društva v javnem inetresu na področju preventive in varnosti v cestnem prometu) smo skupaj prebili 5 prijetnih dni in prevozili okoli 1200 kilometrov, brez omembe vrednih nesreč in nezgod.

Čeprav nesreča pogosto pride sama, pa je vseeno njen prihod bolj verjeten, kadar jo izzivamo ali ne predvidevamo - in ravno na to smo v času akcije želeli opozoriti.

Naš projekt, katerega neprecenljivi del ste bili tudi vi (zlasti PU Nova Gorica, Murska Sobota in Novo mesto), je tudi z vidika preventive bil zadetek v polno! Dosegli smo praktično vse začrtane cilje. Čeprav vse novinarske konference niso bile deležne tolikšne pozornosti medijev, kot smo si želeli, pa smo nadvse zadovoljni z odzivom vseh pomembnejših javnih občil, ki so z naklonjenostjo in pozitivnim nabojem poročala o našem skupnem prizadevanju.

V imenu društva MzM - Motoristi za Motoriste smo vam dolžni veliko zahvalo za naklonjenost in pomoč, ki ste nam jo s svojo aktivno udeležbo na MzM SLO Touru 2012 izkazali.

Skupaj smo poskrbeli za še en dokaz, da želimo in zmoremo stopiti skupaj takrat, kadar si prizadevamo za nekaj dobrega. Morda bo spet nekoč nanesla prilika za sodelovanje pri podobnem projektu...

Želimo vam veliko uspehov pri nadaljnjem delu in sproščujoč dopust v krogu vaših družin.

Prosimo prejmite in prenesite svojim sodelavcem izraze našega odličnega spoštovanja.

 

MzM - Motoristi za Motoriste

Vili Kopše, tajnik

Pavle Hočevar, predsednik