Motoristi, to soboto, 23. aprila, vabljeni v Rogaško Slatino na preventivni dogodek, kjer boste obnovili znanje o prometni varnosti, prvi pomoči, spoznali tehnike varne vožnje itd.

Občina Rogaška Slatina v sodelovanju s Policijsko postajo Rogaška Slatina, Postajo prometne policije Celje, AMZS Centrom varne vožnje Vransko in Zdravstvenim domom Šmarje pri Jelšah pripravlja preventivno akcijo za motoriste, ki bo v soboto, 23. aprila 2022, ob 10. uri v Športnem centru Rogaška Slatina, na Soteljski cesti 53a.

Inštruktor centra varne vožnje in policist motorist iz celjske prometne postaje bosta predstavila teoretične vsebine na temo varnosti motoristov v prometu. Obiskovalce bosta seznanila tudi z različnimi tehnikami varne vožnje motornega kolesa (obiskovalci ne bodo uporabljali vozil). Zdravniki iz reševalne službe Zdravstvenega doma Šmarje pri Jelšah pa bodo prikazali postopke nudenja prve pomoči pri poškodovanem motoristu. Pri policistih iz Rogaške Slatine pa boste lahko spoznavali poklic policista in si ogledali opremo, ki jo uporabljajo.

Vabljeni!