Sorodne objave

 

Festival za tretje življenjsko obdobje je odprl svoja vrata! Letos praznuje polnoletnost, postal pa je tudi največji dogodek za starejše v Evropi. Na njem vam med 1. in 3. oktobrom, vsak dan od 9. do 18. ure, svetujemo tudi policisti. F3ŽO se predstavlja z bogatim programom v štirih predavalnicah, dveh odrih, na 160 razstavnih prostorih v treh dvoranah in še in še! Obiščite nas, vstop je prost!

20181001 121919

Policisti bomo na Festivalu za tretje življenjsko obdobje obiskovalcem vseh starosti vsak dan svetovali, kako je treba ravnati, da zavarujete svojo lastnino in se izognete nevarnim situacijam, na primer pri dvigu gotovine na bankomatu, med potovanjem s sredstvi javnega prevoza, ob obiskih neznancev na domu ipd. O prometni varnosti se lahko posvetujete tudi s policistom prometnikom. Ravno te dni poteka preventivna akcija za večjo varnost pešcev, zato lahko na našem razstavnem prostoru dobite tudi odsevnik za večjo vidnost. Vsak dan se nam bodo pri delu pridružili tudi naši zvesti štirinožni pomočniki - službeni psi, ogledali pa si boste lahko tudi del policijske zgodovine.

IMG 7701

Kot vsako leto, bo festivalsko dogajanje polno zanimivih kotičkov za vsak okus. Poleg bogatega kulturnega in izobraževalnega programa, se vam bodo v treh dvoranah predstavili tudi društva upokojencev in  dnevni centri aktivnosti, organizacije in podjetja, ki vam bodo ponujala tisoč in en nasvet za aktivno preživljanje prostega časa, izdelke in storitve za zdrav vsakdan, na festivalu bodo potekale številne meritve itd. Festival za tretje življenjsko obdobje za vas pripravlja tudi številna predavanja, delavnice in druge vsebine, namenjene izboljšanju kakovosti življenja starejših ter strpnemu sožitju vseh generacij.

F3ZO18 logo postavitve 20170222 2