K sodelovanju vabimo večje število kandidatk in kandidatov za policiste oz. policistke, ki bodo po uspešno zaključenem usposabljanju opravljali naloge varovanja schengenske meje. Iščeš nove izzive? Želiš prispevati k varnosti? Pošlji prijavo na vseh priloženih obrazcih! Rok za oddajo je 15. september 2016!

Prijaviš se tako, da do navedenega roka izpolniš in pošlješ vse obrazce, ki jih najdeš tukaj:

Javna objava za sklenitev delovnega razmerja

 

IMG 1256 IMG 9372 IMG 2626

Imaš srednjo stopnjo strokovne ali splošne izobrazbe (V. stopnjo)?

Si državljan Slovenije s stalnim prebivališčem v Evropski uniji?

Nimaš dvojnega državljanstva?

Imaš veljavno vozniško dovoljenje B-kategorije?

Imaš ustrezne psihofizične sposobnosti?

Izpolnjuješ tudi druge pogoje?


Prijavi se do 15. septembra 2016!


Kandidati, ki bodo izpolnjevali formalne pogoje, bodo v okviru izbirnega postopka opravljali preizkus telesnih zmogljivosti, psihološki pregled, zdravniški pregled in razgovor z izbirno komisijo.

Z izbranimi kandidati bo sklenjena pogodba o zaposlitvi za določen čas predvidoma v januarju 2017, in sicer za obdobje 6 mesecev za čas usposabljanja po programu usposabljanja delavcev policije za varovanje meje in priprave na izpit za izvajanje policijskih pooblastil.

Po uspešno zaključenem usposabljanju bo z izbranimi kandidati predvidoma sklenjena pogodba o zaposlitvi za nedoločen čas za opravljanje nalog varovanja schengenske meje in varovanja objektov, ki jih v skladu s predpisi varuje policija.


Vabljeni k sodelovanju!