Sorodne objave

 

Na Festivalu za tretje življenjsko obdobje, ki bo svoja vrata odprl jutri, 29. septembra, bomo sodelovali tudi policisti. Svetovali vam bomo, kako lahko poskrbite za lastno varnost in varnost svojega imetja. Obiščete nas lahko v Cankarjevem domu vse do 1. oktobra, vsak dan med 9. in 18. uro. Vljudno vabljeni!

upload glava F3ZO15 sloPolicisti bomo na Festivalu za tretje življenjsko obdobje predstavili različne preventivne in promocijske vsebine. Obiskovalcem vseh starosti bomo vsak dan od 9. do 18. ure svetovali, kako je treba ravnati, da zavarujete svojo lastnino in se izognete nevarnim situacijam, na primer pri dvigu gotovine na bankomatu, med potovanjem s sredstvi javnega prevoza, ob obiskih neznancev na domu ipd.

Vsako dopoldne boste lahko uživali tudi ob zvokih Policijskega orkestra, ogledali pa si boste lahko tudi del policijske zgodovine - staro miličniško uniformo ter posamezne kose orožja in zaščitne opreme, ki so jih miličniki uporabljali med osamosvojitveno vojno leta 1991.

Festival za tretje življenjsko obdobje za vas pripravlja tudi številna predavanja, delavnice in druge vsebine, namenjene izboljšanju kakovosti življenja starejših ter strpnemu sožitju vseh generacij.


Vljudno vabljeni, da nas obiščete!

Vstop je prost!