V Policiji bomo skupaj z nevladno organizacijo Društvo zaveznikov mehkega pristanka jutri, 25. septembra 2012, predstavili projekt Promotorji medkulturnega dialoga.

V Policiji z Društvom zaveznikov mehkega pristanka že vrsto let uspešno sodelujemo. Med drugim smo skupaj pripravili tudi knjižico Držali smo skupaj, ki vam jo bomo jutri tudi predstavili. Zbrane bosta nagovorila tudi namestnica generalnega direktorja policije mag. Tatjana Bobnar in vodja Službe za narodnosti mag. Stanko Baluh.

V okviru predstavitve, ki se bo začela ob 12. uri v Polcijski akademiji, si bomo ogledali dva kratka filma; prvega, z naslovom Monika, je posnela romska osnovnošolka iz okolice Krškega; drugega, z naslovom Nekoč in danes, pa je posnela pomočnica vzgojiteljice v Vrtcu Kerinov grm pri Krškem. Dogodek bodo z romskim plesom popestrile plesalke osnovne šole Leskovec pri Krškem.

Predstavnike medijev, ki se boste dogodka udeležili, prosimo, da se ob 11.45  zberete pri zapornici na vhodu v Policijsko akademijo.

 

Vljudno vabljeni!