Sorodne objave

 

V mednarodni misiji UNMIK na Kosovu že od novembra 2000 sodeluje 15 slovenskih policistov. Za izjemno uspešno opravljeno delo bo 22. maja 2001 vseh petnajst slovenskih policistov dobilo prestižno odlikovanje Združenih narodov, ki jim ga bo podelil gospod Christofer Albiston, komisar UNMIK policije.

Delegacija slovenske policije, ki jo bo vodil dr. Andrej Anžič, namestnik generalnega direktorja policije, se bo udeležila slovesne podelitve odlikovanj, ki bo ob 12.00 uri v prištinskem hotelu Baci. Slovesnosti se bodo udeležili tudi vodje policijskih kontingentov drugih držav v misiji, slovenski predstavniki v drugih misijah na Kosovu in predstavniki slovenskega veleposlaništva v Makedoniji. Zbrane bosta dr. Anžič in g. Albiston najprej nagovorila, nato pa bo g. Albiston policistom podelil visoka odlikovanja.

Predstavniki slovenske policije se bodo ob tej priložnosti srečali tudi s komisarjem UNMIK policije, gospodom Albistonom in njegovimi ožjimi sodelavci na poveljstvu UNMIK CIVPOL v Prištini ter obiskali domovanja slovenskih policistov na Čaglavci pri Prištini.


Spoštovani uredniki!

V kolikor se želite vi ali vaši dopisniki iz tujine udeležiti slovesnosti, vas prosimo, da to do petka, 18. maja 2001 sporočite Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. na telefon 01/ 472 4458.