Sorodne objave

 

Generalni direktor policije dr. Darko Anželj je danes, 6. oktobra 2004, sprejel na vljudnostni obisk vodjo Enote za strateške policijske zadeve pri sekretariatu OVSE na Dunaju Richarda Monka in uradnika za policijske zadeve Bjorna Pettersena.

Richard Monk je generalnemu direktorju policije predstavil delovanje enote, ki jo vodi in izrazil upanje, da bo Slovenija podprla nadaljnje projekte OVSE v jugovzhodni Evropi in centralni Aziji.

041006 ovse


Pred srečanjem z dr. Darkom Anželjem se je Richard Monk sestal z delegacijo slovenske policije, v kateri so bili pomočnik direktorja Uprave uniformirane policije Anton Pozvek, vodja Sektorja za mednarodne odnose Službe generalnega direktorja policije Andrej Rupnik in Marko Rode iz istega sektorja, vodja oddelka za iskanja v Sektorju za mednarodno policijsko sodelovanje Uprave kriminalistične policije Dušan Kerin. Pogovarjali so se o sodelovanju slovenske policije v nadaljnjih projektih OVSE, saj Slovenija naslednje leto predseduje tej mednarodni organizaciji.

 

Besedilo in fotografija: Nuša Tavčar