Sorodne objave

 

Minister za notranje zadeve Dragutin Mate in generalni direktor policije Jože Romšek sta danes, 14. aprila 2006 sprejela policiste, ki odhajajo za eno leto v mirovno misijo UNMIK na Kosovo.

Sprejema sta se udeležila tudi direktor Uprave uniformirane policije Danijel Žibret in Dušan Klobasa iz Oddelka za mirovne misije.


skupinska


Na Kosovo bodo 23. aprila 2006 odpotovali Almir Babič, Matjaž Repnik in Adil Huselja iz Generalne policijske uprave, Primož Junež iz Policijske uprave Kranj, Kristjan Mlekuš iz Policijske uprave Nova Gorica, Robert Praček in Tine Prevec iz Policijske uprave Ljubljana in Boštjan Sivec iz Policijske uprave Celje ter zamenjali skupino osmih policistov, ki se jim bo iztekel enoletni mandat v mirovni misiji UNMIK na Kosovu.

Minister za notranje zadeve in generalni direktor sta policistom dejala, da vseskozi spremljata delo policistov v misiji, da se bosta trudila sproti odpravljala težave s katerimi bi se policisti srečevali v misiji, seveda, če bosta zanje izvedela ter jim zaželela, naj delo opravljajo dobro, pošteno in profesionalno, tako kot slovenski policisti znamo, hkrati pa sta jih opozorila, naj pazijo na svojo varnost in naj ne pozabijo, da niso le ambasadorji slovenske policije ampak tudi Republike Slovenije.

Policisti, ki so se udeležili sprejema, so danes v policijskem vadbenem centru v Gotenici končali tudi enotedenske zaključne priprave za delo v mednarodni misiji UNMIK na Kosovu.


Gotenica

Na strelišču v Gotenici