Sorodne objave

 

Ljubitelji nogometa si bodo lahko v petek, 16. avgusta 2024, ob 20.15 v športnem parku v Novi Gorici ogledali nogometno srečanje 1. slovenske nogometne lige (Prva liga Telemach) med ekipo ND Primorje iz Ajdovščine in gostujočo ekipo NK Domžale.

Tudi tokrat bodo policisti Policijske uprave Nova Gorica pozorni na morebitne kršitve javnega reda in miru oziroma bodo v primeru kršitev dosledno ukrepali. Poudarjamo, da lahko policija kršitelju izreče varnostni ukrep prepovedi udeležbe na športnih prireditvah, ki velja za obdobje dveh let (https://www.policija.si/index.php/preventiva-/javni-red-in-mir/471-nasveti-za-varen-obisk-prireditev).

IMG 5519 predstavitev

Z namenom zagotavljanja varnosti ljudi in premoženja bo policija na športni prireditvi, v skladu z določili zakona o nalogah in pooblastilih policije, uporabljala tudi tehnična sredstva za foto- in videodokumentiranje. Vsem športnim navdušencem želimo veliko nogometnih užitkov, obiskovalce nogometne tekme pa ponovno pozivamo k športnemu navijanju in spoštovanju navodil policistov ter varnostnikov.

Povezane vsebine

Nasveti za varen obisk športnih in drugih prireditev