Za nami so uspešni informativni dnevi! Razstavni prostor policije je že prvi dan zabeležil nekaj več kot 8.000 ogledov, v dveh dneh pa nekaj več kot 10.000. V anketi je več kot 80 odstotkov sodelujočih predstavitev policije ocenilo kot odlično. Še posebej pa nas veseli, da ste se mnogi med vami že odločili, da se prijavite na razpis za policiste!

Objavljena gradiva in bogate vsebine razstavnega prostora Policije si je v prvih nekaj urah po uradnem začetku ogledalo nekaj več kot 500 različnih uporabnikov, predstavitve v živo pa se je - kljub začetnim tehničnim težavam, prestavljanju termina in lokacije webinarja - udeležilo kar 140 obiskovalcev.

20220211 113124

Ste zamudili webinar? Nič hudega, za vas smo ga tudi posneli! Ogledate si ga lahko na spodji povezavi.

Video: Možnosti zaposlovanja in šolanja v Policiji

V okviru odlično obiskanega webinarja, na katerem so Robert Kos, direktor Urada za organizacijo in kadre, Boštjan Polutnik, predavatelj na Višji policijski šoli, ter Ajda Ovčar in Jan Puhal, študentka in študent Višje policijske šole, po predvajanem nagovoru mag. Iva Holca, direktorja Policijske akademije, postregli s kupom zanimivih in uporabnih informacij, smo odgovarjali tudi na vaša, zares številna vprašanja, ki jih kar ni in ni zmanjkalo.

20220212 122304

Tudi po zaključku webinarja smo vam bili na voljo v različnih klepetalnicah, kjer smo pisno, pa tudi preko video klicev odgovarjali še na tista vprašanja, na katera niste našli informacij.

20220212 122516

Velik obisk razstavnega prostora in veliko zanimanja za klepet s policisti in kriminalisti nam je znova pokazal, da za poklic policista še vedno obstaja izjemno velik interes. Mnogi med vami želite pomagati ljudem in skrbeti za njihovo varnost, mnogi si tudi želijo dinamičnega poklica, pri katerem bi imeli občutek, da delajo nekaj, kar je dobro za celotno družbo.

20220212 123006

Veseli nas, da se boste številni odločili za prijavo na razpis za kandidate za policiste. Upamo, da se nam kmalu pridružite v naši veliki modri družini!

Zaposlujemo nove policiste. Prijavi se na razpis in se vpiši na Višjo policijsko šolo!

Rok za prijavo je 18. marec 2022.