Sporočila za javnost

 

Policisti PP Maribor I se zahvaljujemo vsem policistom in policistkam ter ostalim delavcem na policijskih postajah, ki ste kakor koli pomagali pri našem dobrodelnem kolesarjenju iz Maribora v Piran ter nas podpirali vso pot.

Posebna zahvala gre policistom in policistkam ter ostalim delavcem PP Slovenske Konjice, PP Celje, PP Žalec, PP Domžale, PP Ljubljana Šiška, PP Ljubljana Bežigrad, PPP Ljubljana, PPVSP Ljubljana, PP Vrhnika. PP Postojna, PP in PPP Koper. PP izola in PP Piran, ki ste nas toplo sprejeli ter nam vsakič, ko smo se ustavili, z vzpodbudnimi besedami dali novih moči in še večjo voljo, da smo se pognali naprej.

Še posebej pa bi se radi zahvalili generalnemu direktorju policije Janku Goršku za podporo humanitarni akciji in za pomoč pri zagotovitvi prenočišč. Za pomoč pri organizaciji se zahvaljujemo tudi vodji Službe generalnega direktorja policije Tomažu Pečjaku in Nini Djordjević iz Sektorja za odnose z javnostmi.

Hvala vsem, da ste nas podprli pri našem dobrodelnem kolesarjenju ter kljub slabim časom prispevali nekaj malega za pomoč Simonu, da bo spet normalno zaživel!


Ekipa Kolesarimo za Simona

 

 

120706-ZahvalaVsemZaSimonaVogrinca